Gold Panda: Marriage EP by Gold Panda

Miért?

A Marriage a 2010-es év egyik legígéretesebb felfedezettjének, Gold Pandának (már amennyire a kísérleti elektronikában, vagy annak melódia-orientáltabb, emberközelibb vonalában érdemes ilyen kifejezésekkel élni) és annak tavaly megjelent, Lucky Shiner névre keresztelt debütalbumának egyik kiemelkedő pillanata.

Egyrészt itt van ugye az eredeti szám, ami vitte az előző albumot. Mint azt tudjuk, egy-egy jól sikerült szám sajnos egyből kislemezkiadásra késztet egy-egy előadót, de itt nem ez történt.

A Marriage a hét EP-je nálam, mert nem csak az eredeti track, de a kislemez összes többi száma nemcsak, hogy rendben van, de tartalmaz legalább egy-két eredeti ötletet, amik új fényben láttatják az egyébként gyönyörű eredetit.  

A bejegyzés trackback címe:

https://a3asazmilyenbetu.blog.hu/api/trackback/id/tr392701451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása