Megint eltelt egy hét, de a Devetakiban eltöltött két hét még mélyen beleivódva él az emlékeimben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az idő nagy részét a performanszokra való készülődés előzte meg, ezeket ugyanis nem lehet kétszer ellőni, próbálni lehet rá, amennyit csak akarsz, de a végtermék egyszeri és megismételhetetlen lesz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A legtöbb diák megpróbált meríteni a környezet adta lehetőségekből és a porráégett iskola, vagy a valaha volt mozi üresen hagyott terei között próbálkozott valamivel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akadt azért más próbálkozás is. Liubo barátom például alien-bábukat gyártott celluxból. Az "alapanyagot" az eltérő méretű táborlakók szolgáltatták, akik földöntúli társaikat este, a tábortűz mellett fotózhatták, mikor végre együtt lehetett a "család"...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A közeli barlang és folyó környéke is ideális helynek bizonyult a bohóckodásra... Mégha ez a fotókról nem is jön le, a "forgatás" végig jó hangulatban zajlott. A többi képet ide kattintva lehet megnézni.

A bejegyzés trackback címe:

https://a3asazmilyenbetu.blog.hu/api/trackback/id/tr112297233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása