Vitosha exkurzia képek

2010.05.02. 20:27

Úgy döntöttünk Eli családja várnai ágával együtt (akik most itt vannak Szófiában Eli unokatestvére rejtélyes "betegsége" miatt és / ill. annak esetleges gyógymódjait kutatva) elkirándulunk a Szófia belterületét részben lefedő Vitosha Nemzeti Park egyik kis zugába. Vasárnap lévén, rajtunk kivül még sokan gondolták azt hogy hasonlóan cselekszenek majd, de ezúttal jó volt látni a családokkal megtömött pecsenyesütögetőket meg a felhőtlen, szabadon rohangáló gyerekeket.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rövid lett a hajam

 

 

Miközben Jorkata a varázskövét szorongatva jövőt jósolt, mi betértünk egy közeli krcsmába (itt igy mondják), és jó szokás szerint rendeltünk valamit a bolgár konyha jobbnál jobb klasszikusai közül (legközelebb a skembe csorbát itt is kipróbálom)... 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hristo bohóckodik a Gormiti figurás zsebkendővel...

 

 

Persze itt még nincs vége; elkaptuk a fonalat és a hosszúra nyúlt ebédet Eli szokásos vasárnap esti néptánckurzusa előtt a Romanza nevű, egyébként "annyira juppi, hogy már unszimpatikus" jellegű cukrászdában fejeztük be. Ami miatt érdemes ide visszajönni; hiába rendel az ember bármit is, azt éppen fizikailag lehetetlen elfogyasztani. És sajnos finomak a sütieik. Nagyon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jó kis hely, nali?

A bejegyzés trackback címe:

https://a3asazmilyenbetu.blog.hu/api/trackback/id/tr381969510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása