html és...

2010.04.17. 15:07

Szerkesztem az Art in Action weblapját.

Illetve szerkeszteném, ha ezt szerkesztésnek lehetne nevezni... egész pontosan html kódokat ctrl+c ctrl+v-zek véget nem érően, mert a weblap régi és még cpanel alatt hozták létre; így marad a kód és a réges rég idejét múlt html.

Még egy nyomorult korrektül működő WYSIWYG editort sem sikerült mellékelni az admin felülethez,... most feltöltöm az elmúlt két év adatbázisát képekkel, szöveggel (hmm, vicces ez a ciril billentyűzet... egy szó egy hét, mire begépelem) aztán a performansz fesztivál után, majd ha lesz egy kis időm,...

áttérünk joomlára. Írjon htmlt akinek rohadt sok ideje van. Ennyi. (Kár hogy egyikhez sem értek igazán... bár a joomlához nem is igen kell, .-. az az ultimate website creating tool for dummies.)

Gyakorta megesik hogy az explorerre optimalizált cpanelben a módosítások után egyszerűen szétesik a kód; ilyenkor általában az ember "árnyékra vetődik" és a nem létező felső sorra kattint, ami nincs is ott, csak egy optikai csalódás...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rohadtul ráérek

A bejegyzés trackback címe:

https://a3asazmilyenbetu.blog.hu/api/trackback/id/tr181929417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása