íííí... vííííí

2010.03.12. 17:20

esssssz.

Március 3.-án (hivatalosan 1.-én) elkezdõdött A PROJEKT. A (franciásan ejtsd!) Saint Kliment Ohridszki Egyetem mûvszerves tanszékének 6. emeletén rendeztem be az odumat (természetesen külön magyar polc is van - bár a pálinka és a bor gyorsan elfogyott, errefelé vmiért annyira nem divatos az Unikum).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez a kis téglalap alakú terem az Art in Action Egyesület főhadiszállása, az elkövetkező egy évben nekik fogok önként dolgozni.

Ez egy, a 70-es években kibontakozó, és a 80-as évek eleje óta már hivatalosan is működő intézmény, ami a bolgár underground egyik legrégebbi és legszéleskörűbb mozgalma is egyben. Mellesleg idén ünneplik 20. születésnapjukat - és ezt méltóképpen szeretnék is megünnepelni. A 20 évből a legtöbb, ilyesféle berkekben mozgolódó művész kivette a részét, van aki egy-egy perccel csupán, van aki, mint pl. Orlin Dvorianov (az egyesület vezetője) az összes fontos esemény lebonyolításával, szervezésével, aktív részvételével... a felgyülemlett 20 év archívumát viszont nekem kell majd bedigitalizálnom, rendszereznem, majd megvágnom...

A projekt elején. Utána pedig jöhet az a rész, amit tényleg élvezni is fogok.

A bejegyzés trackback címe:

https://a3asazmilyenbetu.blog.hu/api/trackback/id/tr851834737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása